En tiedä tuliko se taas todistettua että olen "Isojen kisojen nainen" mutta ainakin jotain sinnepäin. Pm-kisan jälkeen oli hieman fiilikset sekavia että miksihän sitä tuli ilmoittauduttua SM-kisaan kun tämäkään ei onnistunut? No päätin sitten että lähdetään nyt silti reissuun kun oli hotelli varattu ja reissusuunnitelmia tehty minne mennään ja mitä nähdään. Eli tehdään tästä ns. pieni viikonloppureissu enemminkin kuin kisamatka. Lähdimme siis lauantaiaamusta matkaan ja kiertelimme kaikenlaisia paikkoja ennen iltamyöhällä Siuntion Spa-hotelliin saapumista. Yksi paikka jota naislukijoille suosittelen on kyllä lähellä Lohjaa oleva Kasvihuoneilmiö. Siellä on sitten vaikka mitä tavaraa tarjolla joka makuun. Sinne on pakko päästä kerran vuodessa vähintään hypistelemään. Miehillekin toki on katseltavaa ja ostettavaakin koska kaupassa on Army-osasto missä myydään kaikenlaisia army-vaatteita ja kamppeita. Itsekin sovittelin perholiivejä jne. Eli ihan laidasta laitaan on tavaraa kyllä täällä puotissa. Kaikkein ihanimpia kuolattavia minun mielestä ovat nämä Egyptistä tuodut huonekalut. Näitä minä aina kuolaan ja himoitsen vaikka eihän ne meidän kotiin oikein sovi niin kooltaan kuin tyyliltäänkään. Mutta silti pitää niitä aina ihailla. Että jos joskus jonnekin.......

tuolit.jpg

On näköä ja kokoa ja bling blingiä. Nää pitää nähdä itse livenä että tajuaa mitä tarkoitan. Kuva ei tee oikeutta.

pappa.jpg

Pitkin kauppaa on erilaisia hahmoja jotka näyttää niin oikeilta että välillä ihan hätkähtää. Hui!

kasvih.jpg

Koko kaupan keskellä kasvaa valtavia palmuja ja puita. Tunnelma on hyvin eksoottinen kun siellä liikkuu.

Näiden kaikkien erikoisuuksien ihmettelyjen ja ostosten jälkeen rentouduimme lopulta illalla hotellilla pelaten biljardia. Siitä onkin pitkä aika kun on viimeksi tullut pelattua. Taisi olla Hossassa 4-5v sitten? Mukavaahan se oli taas vaikka ei nyt ihan putkeen aina mennytkään. Mutta kun mun pitää saada sitä kilpailua aikaan keinolla millä hyvänsä niin pelaamaanhan sitä sitten "eksyttiin" :) Heh. Hotellissa oli bussillinen kiinalaisia joiden edesottamuksia oli mukava seurata. Varsinkin aamupala oli sellainen sekoboltsitilaisuuus ettei tiedä olisiko itkenyt vai nauranut. Pitäisihän se ymmärtää että ovat aivan eri kulttuurista kotoisin mutta silti olin monesti suu auki ihmetyksestä kun nämä aamupalatarpeitaan keräilivät lautasille. Ja kuppeihin, laseihin ja ties minne niitä sitten survoivatkaan. En varmasti koskaan unohda näkyä kaurapuurossa pystyssä nököttävistä nakeista, marjakiisselissä uitetusta meetwurstista tai karjalanpiirakasta appelsiinimarmeladikuorrutuksella :) Mahtoi olla hyvää!!!! Härreguud! Kyllä heillä pitäisi olla oppaan ottanut vähän selvää miten maassa syödään ja mitä, eikä heittää vaan pöytien ääreen että kerääppä siitä ja syö ja kaikki menee ihan päin mäntyä. Voi kääk!!!!! Ikimuistoinen reissu varmaan näille kiinalaisille.
Tämän farssin jälkeen suuntasimme kisapaikalle ja ehdimmekin sinne hyvissä ajoin. Saimme hyvän parkkipaikan aivan kisakeskuksesta eli ei tuottanut mulle isompia ongelmia kävellä. Teimme ostoksia ja juttelimme tuttujen kanssa ja sitten lähdimmekin jo heiluvia laitureita pitkin omille paikoillemme odottamaan kisan alkua. Minulle arpa antoi paikat molemmille laitureille eli pääsin tai jouduin kokemaan molemmat naisten laiturit. Aluksi sain pieniä särkiä ja ahvenia omalta paikaltani mutta sitten tuli siirryttyä uuteen paikkaan kun syönti vaan loppui. Ensimmäisen "puoliajan" jälkeen olisi minun puolesta voinut lopettaa kisan. Sijoitus olisi ollut varmasti palkinnoilla. Sen kuulin kisan jälkeen kun juttelin ties kenen kanssa. Voi hitto etten paremmin sano! Väliajalla suortitettiin vähän tankkausta ja sitten laiturit kutsuivat jälleen. 
No sama se olisi ollut vaikka olisi istunut autossa. Ei nykyn nykyä tällä jaksolla. Voihan........ !! Lopussa kun huomasin istuneeni lähes tunnin samalla paikalla niin ajattelin että viimeisen puoli tuntia vaihdan kyllä vielä paikkaa paristi jos löydän vapaata. No sen verran että olin vaihtanut toiselle puolelle laituria 2m päähän edellisestä paikasta, tuli jättämälleni paikalle veteraanisarjan nainen ja TIETENKIN sai siitä minun paikasta pari reilun kämmenen kokoista haavilahnaa. Siis kyllä jurppi etten paremmin sano. Miksi ne ei minun morriin ottaneet vaan juuri tälle toiselle??? Voi hemmetin hemmetti! Siinä meni minulta mitali melko varmasti.
Tämä kyseinen nainen sai nimittäin sitten mitalin veteraanisarjassa että onnea vaan hänelle kun luovutin paikkani ja "annoin" mitalikalat. Miksi on näin huono tuuri??????? En tajua en...... :( Ketuttaa aikalailla. Edelleen......perkule!
No minun sijoitus oli lopulta kuitenkin 10s eli paras sija ikinä laituripilkissä SM-kisassa.
Olen ihan tyytyväinen mutta menetetty mitali kyllä kaivertaa mieltä. Pakko myöntää.... Se oli nyt NIIIN lähellä jo. Mutta kiva oli käydä tuolla uudessa paikassa kisoissa ja viikonloppu oli muutenkin mukava. Ehkä minäkin vielä joskus pääsen pokkaamaan palkintoja? Tällä kertaa onneksi "autokuski" pääsi pokkaamaan ja sai 8. sijan palkinnon. Hyvä meidän auto!!!!!!!!!

Tästä sitten jatketaan taas eteenpäin. Kun tietäisi vielä minne.......