Joo onpa ollut kurjat kelit. Aina harmaata, pimeään, sataa ja tuulee. Siksi meidänkin kalastukset on iltaisin jääneet kokonaan koska kertakaikkisesti ei vaan enää nää mitään 16 aikaan. Tulispa nyt äkkiä pakkasta aurinkoa ja jäätä. Lunta pari senttiä että valostuisi. Ei sen enempää! Ajatella että toissavuonna aloitettiin pilkkikausi jo viikon päästä eli 19.11.???? Eipä nyt onnistu! Vuodet ei oo tosiaankaan veljeksiä.......Hoh hoijaa! Mutta joo. 
Viikonloppuna lauantaina oli sen verta tuulista että katsottiin parhaaksi jättää veneellä kalastus väliin ja mentiin aamusella heti Kotkaan taas litkaamaan haileja. Sinne oli nyt sitten ikävä kyllä taas tuotu sellainen iso proomu säikyttelemään kaloja. Oltiin jo odotettu että koskahan se paikan valtaa ja nyt oli näin käynyt. Yrtitettiin ensin siitä läheltä litkata mistä aina ennenkin mutta kun tuuli loiskutti sen perään vettä niin eihän siinä haileja oikein ollut. Muutama saatiin mutta hiljaista piteli. Salakoita kyllä oli eli ne eivät näyttäneet pelkäävän melua? No vaihdettiin sitten paikkaa hieman toiseen suuntaan missä tiedettiin olevan reilusti matalampaa ja kivikkoista mutta ei auttanut vaan siihen oli mentävä. Siitä alkoikin tulla ihan kivasti haileja ja 09 aikaan olikin jo parin päivän ruokakalat kasassa ja voi lähteä kotiin perkuuhommiin ja seuraamaan hiihtoja telkusta :) Lopussa multa jäi paino kiinni johonkin pohjaan ja sinnehän se jäi. Noh pääseepä rakentelemaan taas litkaa jos vaikka vielä tänä vuonna haili maistuisi ja tulisi vielä sinne mentyä kalaan. Ainakin kerran?
Sunnuntaina oli sitten isänpäivä niin kalastelut oli sitten tän viikonlopun osilta siinä. Plaah. Toivottavasti ensi viikonloppuna olisi suht siedettävä keli että pääsisi vaikka jonnekin joelle kalaan tai jopa meritaimenjahtiin :) Oi vitsit etten malta odottaa!