Eilen kisailimme oman seuramme viimeisen osakilpailun Hovinsaaren jäillä aurinkoisessa mutta tuulisessa kelissä. Samalla oli seuraottelu HKV:tä vastaan. Jäällä oli hyvät kelit liikkua kun ei ollut yhtään lunta ja hieman karhea jäänpinta eikä upottanut. Olin varustautunut "jääkiipeilijän" piikeillä niin ei ollut mitään ongelmia liukkauden kanssa. Ne on kyllä ihan ykköset! Ilman niitä en näillä keleillä jäälle mene. Kisan alussa menin muun porukan perässä keskelle "väylää" vanhoille rei´ille mutta hiljaista piteli. Sitten aloin tehdä reikiä sinne tänne ja kokeilimpa vanhoistakin rei´istä välillä, mutta ei meinannut kalaa löytyä ei sitten millään.
Tunti siinä varmasti vierähti kun etsin ja kairailin, kunnes menin erään laiturin päähän, tein reiän, pudotin morrin veteen ja sitten se alkoi! Lahnan lappua alkoi nousta ihan mukavalla tahdilla avannosta. Välillä sekaan mahtui särkiä sekä ahveniakin mutta pääasiassa se oli lahnaa mitä sieltä tuli. Sitten tuli pieni tauko ja morriin iski kuha. No niinpä tietysti! En meinannut saada sitä pienestä avannosta ulos kun niillä on ihme tyyli niinkuin kiiskellä, mennä käppyrälleen ja kidukset auki kun jäänpinta lähestyy, niin jumiinhan se sinne jäi. Piti työntää sitä vähän takaisinpäin että sain sen vedettyä lopulta ylös. Ja mittaa kun ei ollut tietenkään mukana niin minun sormivaaksamitalla sain lukemaksi n. 35cm. Plaah! Ei kun takaisin kasvamaan. Harmi juttu. Siinä nimittäin meni kisan voitto. Tai sitten niissä monissa muissa avantoon sopimattoman kokoisissa lahnoissa jotka vaan ei reikään sopineet ja tempoivat itsensä karkuun kun niitä yritin sormineen sieltä jäälle vetää. Hitsin hitsi. Jotenkin ärsyttävää vetää yli 13kg kalaa ja sit hävitä voitto 100g!!!???!!! Olisi ollu vaikka pari kiloa eroa, niin peli ois ollu paljon selvempi, mut joku vaivainen 100g. Ei perk.....!!! Ottaako pattiin??? No ottaa! :) 
Olisi ollut kiva jos kisa olisi kestänyt vielä tunnin eli kahteen asti, sillä 12 jälkeen oli vähän hiljaisempaa ja tein pari uutta reikääkin vielä mutta palasin sitten takaisin sille hyvälle reiälle ja siinä alkoi uusi hyvä syönti. Morria ei kovin syvälle saanut tiputettua kun siellä jo oli kala kiinni. Tuuli vaan aiheutti ongelmia ja siimaan tuli lenkki ja solmuja niin se ei meinannut mennä millään enää avannosta jään alle niin tahti hidastui liikaa. Vaihdoin takaisin tapsipilkkiin mutta ei kalat olleet siitä niin innoissaan kun morrista. Ottivat kyllä mutta ei niin ylhäällä eikä niin ahnaasti. Jos siis olisin saanut vielä lisäaikaa sen tunnin ja olisin vaihtanut uuteen morrivapaan niin kenties se tilanne olisi vielä voinut kääntyä siinä lopussa. Mutta nämä on näitä jossitteluja joihin ei pitäisi sortua mutta niihin tulee sorruttua ikävä kyllä hyvin usein...........
Että kai se pitäisi olla tyytyväinen että edes toiseksi asti ylsin. Naisia oli kuitenkin aika paljon kisassa mukana. Toinen sija minun laskujeni mukaan kuitenkin varmisti mulle talvicupin voiton koska voitin kolme kisaa ja kahdessa olin kolmas joista toinen tippuu pois niin mun mielestä voitin siten kokonaiscupin? Voin olla väärässä kun en näitä sääntöjä vielä täysin tunne mutta luulisin että voitin. Mutta sehän selviää varmasti lähipäivinä :) 

Kokonaiskisassa lopulta hävisimme Haminalle noin kilon erolla! Voihan vee! Aluksi meidät julistettiin voittajiksi mutta uusintalaskenta osoitti toisin. No eihän sille minkään mahda. Mutta kyrsiihän se vähän. Tai aika paljonkin :) Olisi ollut niin kiva rökittää ne :) Mutta rintaa voin röyhistää että me kaksi "uusinta jäsentä" oltiin Kotkan kaksi parasta! Että ei huono!?!? Kieltämättä pieni piru olkapäällä kuiskutteli illalla että "ajatteleppas jos tilanteet olisi toisin ja teidän kahden 28kg olis laitettu toiselle seuralle niin voittohan olisi ollut ihan suvereeni.....?"
No kieltämättä ajatus kävi mielessä mutta työnsin sen kylmästi pois. Koska tilanne on nyt tämä eikä siitä muutu. Enkä toisaalta haluaisikaan enää asioiden olevan toisin, koska olen tosi tyytyväinen uudessa seurassa olemiseemme. Oli siis tosi mukava olla kantamassa oma kortensa kekoon seuramme eteen. Hyvä KKM! Hyvä myö! Hoppee ei oo häppee!