No niin. Lupasin palata tähän asiaan kun se on ajankohtainen. Eli tänää postiluukkuun kolahti paketti joka sisälsi uutuuksia eli MA jigipäitä. Markku Autio etsi testaajia näille jigipäille ja minäpä tietysti hain siihen(kin) tehtävään mukaan perusteluineen, miksi juuri minä.
Halukkaita oli noin sata ja minut jostain syystä valittiin tähän tehtävään muutaman muun ohella. Eli hyväst käi tälläkertaa :) 

96248382_10158229951592460_2358146107332

Sain koukkuja kolmessa eri painoluokassa 4g, 6g ja 8g. Normaaleihin jigipäihin verrattuna nämä ovat aika erilaisia. Pään muoto on pyöreän tai kulmikkaan sijaan soikea ja lättänä. Lenkin sijasta pään keskellä on reikä mistä kiinnitetään jigipää siimaan. Pakkauksessa on 4 jigipäätä ja kaikissa on erikokoiset koukut. Koukut ovat myös huomattavan pitkiä ja keskellä vartta on pikkuväkänen mikä kiinnittää jigin paremmin kiinni koukkuun. Eli monenmoista huomioitavaa tässä nyt on kun näitä alkaa kokeilemaan. Varsinkin tuo kiinnitysmetodi hieman mietityttää että miten se toimii käytännössä ja miltä alkaa tuntua sitoa suoraan pää siimaan kiinni ilman totuttua lukkoa. Laitetaanko siis ollenkaan peruketta fluorosta vai onko fluoro liian jäykkää ja kääntää pään huonoon asentoon? Ja pohjaan kiinnijäädessä katkeaako kuitu heti jos sitoo siihen kiinni ilman fluoroa? Yleensähän niin tuppaa käymään. No se kaikki jää nähtäväksi ja opeteltavaksi kun päästään heittelemään. Odotan sitä kyllä innolla :)
Veneitä ei olla vielä vesille laitettu. Korona sotkee sitäkin kun mökille ei oikein nyt pääse kun kävijöitä on vähän "liikaa" ja liian eri suunnilta Suomea ja meitä riskiryhmäläisiä useampi.... Voipi jäädä mökkireissut hyvin vähiin. Mutta katsellaan miten tämä nyt tästä etenee. 
Merivene laitellaan kyllä kohtapuolin vesille mutta ei ihan vielä. Kalat tuntuvat olevan kuuleman mukaan suu kiinni edelleen. Kutupuuhat kai edelleen kesken?
Saas nähdä miten kisakaudenkin käy? Voidaanko pitää ollenkaan onkikisoja vai tuleeko siltäkin osin outo kesä. Ei olisi uskonut vuosi sitten millainen seuraava vuosi on. Ei mitenkään.....
​Outoa tämä on ja pelottavaa ja inhottavaa. Mutta muuta ei voi kun elää päivä kerrallaan ja toivoa parasta ja pelätä pahinta. Tsemppiä kaikille tässä kamppailussa!