On se jännä että joka talvi tuppaa löytymään näitä uusia hyviä pilkkipaikkoja. Tuntuu että eihän niitä nyt enää löydy mutta aina vaan joku kertoo jostain paikasta ja taas mentiin testaamaan.
Nyt eksyttiin Haminan ja Virolahden rajavesille merelle pilkkimään sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaiaamuna näytti kyllä siltä että menossa oli jotkut pilkkikisat kun parkkipaikka pursusi autoja jo ennen 8aa. Mutta sekaan sovittiin kun pysyteltiin vähän reunassa muista pilkkijöistä. Uusi paikka tuo aina omat haasteensa kalan löytämiseksi. No ei auttanut kun etsiä. Monta tyhjää reikää tuli taas porattua mutta näinhän se ainakin meillä on, että etsimiseksi se touhu välillä menee. Kuultiin toisten saavan tasureilla kalaa, mutta me ei saatu nykyäkään samoihin vieheisiin. En tiedä onko se kalassa vai pilkkijässä se vika mutta ei niin ei. Molempina päivinä testasin monella reiällä tasureita ja mosareita, mutta kun ei ota niin ei ota. Lähes joka kerta vannon itselleni että NYT yritän saada kalaa kaikella muulla paitsi morrilla ja loppupeleissä huomaan pilkkiväni taas morrilla. Kun ei ole oikein luottoa syntynyt mihinkään muuhun vieheeseen kuin morriin. Joskus sattuu pystypilkki olemaan hyvä tai värikoukku mutta näille ahvenille ei kelvanneet nekään. Ei edes alkukauden ykköstykki Captain karvavärikoukullakaan. Ei nykyn nykyä. Paras viehe lopulta oli Nypy ja omatekemä perhomorri. Jep. Että tapsipilkillä sitten vielä piti oikein pilkkiä. Että se niistä lupauksista :)
Mutta sinällään paikka oli oikein mielenkiintoinen. Joka paikassa n. 1.6-2m vettä. Ei suurempaa vaihtelua. Paitsi heinän määrässä mitä reiästä aina tuli poratessa. Vai vitaako se nyt oli. Mutta jotain pohjakasvi kuitenkin. Välillä kaiku oli ihan keltaisena siitä heinästä niin ei siitä oikein ollut mitään hyötyä katsella. Sitten taas kun löysi heinättömän paikan, siitä oli kiva katsella kalojen liikkeitä jään alla. En tiedä oliko siitä hyötyä vai haittaa kun näki että kaloja on mutta ei niitä oikein innostanut syödä. Kun sen takia tuli jumitettua saman reiän ääressä aika kauankin aikaa ja vaan yritettyä. Ehkä liiankin kauan? Mutta jokainen tyylillään. Minä olen sellainen kyttääjä tyyppi enempi kuin siksakhyppijä joka ei viihdy kuin hetken yhdellä reiällä. Sitä saa tehdä kisoissa ihan tarpeeksi. Hupipilkillä on kiva istuskella rauhallisemmin paikallaan. 
Lauantaina saalis oli selvästi parempi kuin sunnuntaina. Vaikka silloin mentiin ns paremmille paikoille. Mutta ei oikein meille ahti ollut armollinen. En tiedä miksi. Ehkä toiset on taitavampia, parempi tuuri tai paremmat "tarjoilut". En tiedä. No mutta pääasia että pääsi pilkille vielä ja kalaakin tuli. Enemmän tosin olisi voinut niitä isompia tulla mutta näin tälläkertaa. Ensi talvea jo kovasti odottelen koska tämä talvi taitaa olla pian tässä täällä etelässä niin tuonne ei ehkä enää ole asiaa mennä kertaakaan. Harmi juttu kun loppuu ihan kesken tämä kausi taas kerran.
Pilkintä vaan on niin parasta <3

Loppuun vielä sellainen asia, että olen huomannut kävijälaskurista, että tällä hetkellä sivuillani käy eniten lukijoita pe-su aikana. Yleensä sunnuntaina on lukijapiikki. Voin teille kertoa että 99% en ehdi tänne kirjoittamaan koskaan viikonloppuisin mitään eli uusia julkaisuja kannattaa katsella aikaisintaan maanantai-iltaisin. Ihan vaan tiedoksi nyt tämä, kun on selvästi nämä lukijat lisääntyneet ja käynnit painottuneet uudella tavalla viikonloppuun :) 
​Kiitos teille lukijani aktiivisuudesta! Eipä tänne tulisi kirjoiteltua jos en näkisi että jotakuta minun raapustelut edelleen kiinnostaa :)

165567120_10159056442307460_446289822949

Sillan alus oli jo sulana joutsenten uiskennella

165555267_10159058356007460_461568331025

Aamuaurinko


163777112_10159056499492460_196915293778

Muutama paistikala