Nimittäin pilkkikausi etelässä. Jäät on menneet niin haperoiksi hyvin äkkiä että ei sinne viitsi enää lähteä urheilemaan. Kyllähän sitä varmasti ihan hyvää jäätäkin jossain olisi mutta parempi nyt vaan lopettaa ajoissa tämä kausi ja keskittyä toivottavasti tulevaan vappuviikon reissuun Hossaan. Jos vaan tähtien asennot ovat kohdallaan niin sinne olisi tarkoitus päästä jälleen kerran pilkkimään viikoksi.....Minulle taitaa olla 10 pilkkireissu ja aviosiipalle lähemmäs jo 20. Niin se vaan kummasti aina vetää sinne joka kevättalvi. Ilman ei sitä osaa olla. Ja monena kesänäkin siellä on "joutunut" käymään kun se nyt vaan on hieno paikka. Kesällä siellä tosin on niin paljon nykyisin ihmisiä kun siitä tehtiin kansallispuisto, että mieluummin menemme sinne näin talvella kun saa olla rauhassa. Sitä me nimittäin kaivataan. Rauhaa hiljaisuutta yksinäisyyttä. EI ihmisiä! Ei niin yhtään. Ja harvoimpa siellä ketään kohtaa kun valitsee paikat oikein. 
Täällä meilläpäin pääsiäisen aika vierähti Luumäen vesiä kiertäessä. Välillä oli huonoja päiviä, välillä vähän parempia. Aurinkoiset kelit ja kirkkaat vedet eivät ole kyllä kovin hyvä yhdistelmä. Kalat ovat hyvin arkoja ja ottavat huonosti mihinkään. Onnistuimme kuitenkin aina muutamia parempia kaloja saamaan. Kaikista ei ole kuvia mutta sellaisia 300-400g ahvenia tuli lähes joka reissulla, ainakin yksi, jos ei muuta. Ja yhtenä päivä tuli myös yllätyssiika. Ja ihan pystypilkillä. Olipa aika ylläri! Mut kiva sellainen. Tämä kolmikko päätyi savustuspönttöön. Nam!
Tässä lyhykäisyydessään tämä viimeinen pilkkiviikonloppu. Seuraavaksi en tiedä koska kirjoitettavaa tänne ilmenee. Ehkä vasta vapun jälkeen? Ken tietäis sen.....

167204226_10159070213117460_134439494934

Yllärisiika ja pari 400g ahventa