Niinhän se talvi vaan tuli tänne meidänkin kulmille ja kerrankin ihan ajoissa. Eli kausi päästiin avaamaan 4.12. Tosi upeeta että näin aikaisin jo päästiin jäälle. Paikka oli sama kuin usein ennenkin eli pieni metsälampi. Jäätä oli se 10cm minkä minä vaadin että jäälle astun. Ohkaisemmalle en mene. On yksi kamala kokemus kun 8cm jää rutisi ja halkeili alla kun siinä potkuttelin. Ei ikinä enää! Niin hirveää se oli. 
No mutta nyt oli hyvä jää ja pieniä ahveniakin tuli saaliiksi eli apina oli pois selästä. Seuraavana päivänä mentiin isommalle lammelle jossa on myös siikoja. Saalis oli kuitenkin sitä samaa ahvensilppua kuin edellisenä päivänäkin. Siiat uivat ohitse :)
Tämän jälkeen en enää muista missä kaikkialla on käyty mutta merellä useita kertoja omassa kaupungissa ja naapurikaupungeissa. Pari kertaa on saatu mukaanviemisiksi fileahvenia. Mutta pientä on vielä kala ollut ja nihkeästi saatu. Kuultu kyllä on hyvistäkin saaliista mutta me ei osuta koskaan oikeaan paikkaan oikeana päivänä. Että eilen tuli ja huomenna mutta ei tänään. Mikähän karma siinäkin on? En tiedä. Mutta jospa se meillekin  onni kääntyisi joku päivä?
Muutamat kisatkin on tullut jo käytyä ja voittoja on napsunut. Kiva juttu että on taas onnistumisia tullut.
Myös surullisia juttuja on tässä lähipäivinä ollut kun seuran yksi mukava kalakaveri nukkui pois :( Niin ikäviä juttuja. Mutta elämä on....... Jatkettava on vaan eteenpäin. Koskaan en unohda kuitenkaan sinua Kaija <3
Tässä pikaisesti kuulumiset. Jatkellaan pilkintää ja ollaan varovaisia jäillä! Hyvää Uutta Vuotta lukijoille!

271058214_10159613526672460_195113693607