Niin eipä ole oikein ollut mitään sen kummempia kalatapahtumia niin ei ole tullut kirjoiteltua tänne mitään. Ollaan kalasteltu niin joella merellä kuin järvilläkin vähän siellä ja täällä. Merellä ollaan käyty oikeastaan vaan litkaamassa haileja. Niitäkään ei ole tullut hyvin kuin yhdellä kerralla. Muuten parvet ovat olleet jossain muuaalla kun me ollaan oltu rannalla. No ei mahda minkään. Jatketaan yrittämistä. Joella ei ole tapahtunut mitään muuta kuin muutama uistin on jäänyt pohjaan. Hoh hoijaa. 
Järvellä ollaan käyty jigailemassa ahventa ja kuhaa. Niitä on tullut jotenkuten mutta paremminkin olisi voinut tulla. Mutta syömäkaloja on silloin tällöin mukaan otettu että ei nyt ihan surkeaa ole ollu.
Yhdet kisatkin on jo onginnassa kisattu ja voittohan sieltä napsahti. Toiset olisi ensi viikolla tiedossa. Saas nähdä miten siellä sitten menee. Paikka ei ole mulle se mieluisin mutta ei auta....
Tässä tälläinen lyhyt päivitys kun ei nyt mitään ihmeempää kerrottavaa ole. Ainiin. Yksi juttu on. Menetin sunnuntaina jigin hauen kitaan ja seuraavalla heitolla sain saman hauen ja sen menetetyn jigin takaisin. Syvällä kitalaessa oli kiinni ja silti otti heti uudelleen uuteen jigiin joten eipä se paljon näyttänyt häiritsevän. Että sellanen tapaus.