Onpa ollut upeat kelit lähes koko maaliskuun! Aurinkoa ja ei kovia pakkasiakaan kuin öisin. Jäällä alkaa olla jo miellyttävä liikkua. Poikkeuksiakin tietysti on. Eli jokapaikassa ei lumi ole sulanut jäältä pois ja se hankaloittaa vielä paikoin liikkumista varsinkin plussakelillä. Aamuisin on pakkasella ollut kiva potkutella mutta iltapäivästä ei niin mukavaa enää. No sateen sattuessa sateessa vai miten se menikään. Mennään miten kyetään. Pääasia että pääsee pilkille.
Vietimme kesälomaviikon maaliskuun puolivälissä ja kävimme 7 päivänä pilkillä siellä ja täällä. Pääasiassam kävimme tuttuja paikkoja mutta myös muutama uusi paikka tuli kokeiltua. Saalis koostui pääasiassa ahvenista koko viikon. Me ei niin kuhan perässä tms juosta. Ahven on se kohdekala. Käytiin tosin yhtenä päivänä kirrepilkillä Heinolassa mutta ei siitä oikein jäänyt kerrottavaa :) Kiva päivä, hyvä sää, muutama tälli ja ylös ei yhtään kalaaa. Mutta sellasta se on :)
Yhdet kisatkin tuli taas käytyä voittamassa. Paikka oli tuttu mutta kalat ei löytyneet sieltä mistä ennen. Eli uusia mestoja piti nyt etsiä. Ja näillä jäämäärillä se ei ole helppoa. EN muista koska olisi merelläkin ollut kairan kierteen verran jäätä että polvillaan saa kairata melkein! HUH! Aika hurjaa! Pohjoisessahan siihen on tottunut mutta että etelärannikolla? Mutta parempi tämäkin kun ei jäätä ollenkaan. En valita :) Hikeä ja voimia se kysyy käsipelin kairata. Haba kasvaa :) 
Kellojakin pian siirretään ja sehän tarkoittaa iltapilkinnän alkamista. Toivottavasti kelit vaan ei tästä lämpene enää yhtään että jäät säilyy vielä kauan. Eihän tätä herkkua malttaisi lopettaa ei sitten millään :) On kyllä ollut hieno talvi. Vaikkei kalallisesti mutta kelien suhteen aivan upea. Toki haittojakin lumesta on ollut mutta sellaista se on. Kaikkea ei voi saada. Silti kunnon talvi on aina kunnon talvi. 

277227809_10159751781357460_481086694039

Meri on aina meri <3